Workshop lichaamshouding

Wil je klachten voorkomen?

Een gezonde lichaamshouding is belangrijk bij het voorkomen van klachten. We zitten over het algemeen te veel en ook het toenemende gebruik van beeldschermen en smartphones bevorderen onze houding niet. Mede als gevolg van het thuiswerken zie ik in mijn praktijk steeds meer mensen met lichamelijke klachten, die kunnen worden toegeschreven aan een ‘ongezonde’ lichaamshouding. De huidige maatschappij waarin we leven zorgt daarnaast bij veel mensen ook voor stress. In deze workshop krijg je inzicht in wat een gezonde lichaamshouding is en je krijgt tips en adviezen hoe er in je dagelijks leven mee om te gaan. 

Word bewuster van je houding

De workshop is laagdrempelig en voor iedereen geschikt. De adviezen en tips in de workshop zijn algemeen en kunnen je net dat zetje geven om je (weer) meer bewust te worden van jouw houding en hoe je met je lichaam omgaat. Wil je gericht gaan werken aan het verbeteren van jouw houding door oefeningen dan is een traject waarin we een-op-een aan de slag gaan mogelijk.

Ook op locatie / voor bedrijven 

Meerdere keren per jaar wordt deze workshop in kleine groepen aangeboden in de studio van Passie voor Pilates. Als je zelf met een aantal mensen een workshop wilt inplannen dan kan dat. Daarnaast is een workshop op locatie (particulier of bedrijf) mogelijk. De inhoud kan worden aangepast aan de doelgroep.

  • Sessie van 1,5 uur inclusief hand-out € 30,-.
  • Neem contact op voor de prijzen voor een workshop op locatie.
  • Tarieven bedrijven op aanvraag.

“Ik vond de sessies heel fijn. Wat ik heel fijn vind is dat Ilse zonder oordeel aangeeft wat ze ziet en hoe daarmee aan de slag te gaan. Daardoor voelde ik mij op mijn gemak. De oefeningen zet ik door en merk dat ik in mijn dagelijks leven veel bewuster ben over mijn houding”.

Marianne

Wil je klachten voorkomen?

Leer een gezonde lichaamshouding aan te nemen