Over Ilse

Ontdek de wijsheid van jouw lichaam

Mijn naam is Ilse. Ik geloof erin dat je lichaam wijs is en dat jij diep van binnen weet wat goed voor je is. Jij bent je beste leraar. Dat neemt niet weg dat er momenten kunnen zijn waarop je wel wat hulp kunt gebruiken bij jouw ontwikkeling naar een optimale gezondheid. Een goede gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte. Gezondheid is een zaak van dagelijkse aandacht en zorg. Het gaat over de keuzes die je iedere dag opnieuw maakt. Ik heb ontdekt dat je lichaam een bron van wijsheid is die je hierbij kan helpen. 

Mijn passie 

Het is mijn passie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van (de wijsheid van) hun lichaam om zo bij te dragen aan hun welzijn en gezondheid. In mijn visie beïnvloeden lichaam, gedachten en emoties elkaar. Ik wil jou inspireren en meer bewust maken van je lichaam. Leren om naar je lichaam te luisteren en het voor je te gebruiken door er goed voor te zorgen. In mijn persoonlijke aanpak sta jij centraal en maak ik gebruik van verschillende technieken en mijn brede ervaring. Ik verheug me erop jou te begeleiden en motiveren. 

Mijn verhaal

Ik doe waar ik blij van word en wat me energie geeft. Het klopt. Dat draag ik over aan de mensen om me heen. Ik heb een brede interesse in gezondheid, voeding en beweging. Mijn interesse in hoe ons lichaam functioneert en beweegt is al jaren geleden gewekt, toen ik als vijftienjarige een opleiding volgde om gymnastieklessen te geven. Na een studie rechten ben ik als advocaat en jurist werkzaam geweest. Dit voelde niet als het juiste pad voor mij. Ik gooide het roer om en ging weer lesgeven. In de jaren die volgden maakte ik me de pilatesmethode eigen en rondde diverse opleidingen in pilates en sport af. Daarnaast heb ik opleidingen tot sportmasseur en sporttherapeut afgerond en ben ik gecertificeerd yogadocent. Met regelmaat volg ik bijscholingen bij (inter)nationale leraren op het gebied van yoga, pilates, meditatie en ayurveda. De opleiding tot yogacoach en -therapeut was een logische stap; het geeft me nog meer mogelijkheden om mensen persoonlijk te begeleiden en te helpen met meer specifieke klachten.

Passie voor Pilates

Sinds 2010 geef ik in mijn eigen studio Passie voor Pilates met veel plezier groeps- en privélessen pilates, yoga, yoga Nidra en workshops lichaamshouding. Mijn interesses, ervaringen en opleidingen hebben me gebracht tot waar ik nu ben. Ik help jou graag om de juiste keuzes te maken in lijn met jouw eigen visie, lichaam en gevoel.